Gartner

Haveservice udføres for private og virksomheder

Kontakt os i dag

Gartner Jægerspris, Frederikssund og omegn

Handymans haveservice

Haver skaber en kæmpe værdi for os mennesker, men kan være noget af et projekt at gå i gang med. At holde have kræver nemlig dedikation og ikke mindst tid. Overgiv ansvaret for din have til Handyman. Vi vil med glæde tage os kærligt af din have og på den måde forhåbentlig lette din travle hverdag betragteligt – så er der da, én ting mindre at tænke på.

 

Når haven kræver en kærlig hånd

Handyman kan tage sig af din have, når den trænger til en kærlig hånd. Vi tilbyder blandt andet klipning eller beskæring af buske, træer og hække. Og når vi er færdige med arbejdet, fjerner vi naturligvis haveaffaldet og rydder op efter os selv. Derudover kan vi slå græsset, luge ud i bede.

Professionelt havearbejde for virksomheder

Vi har mange års erfaring indenfor haveservice, og kan varetage professionel vedligeholdelse af grønne områder, haver og gårdmiljøer for både grundejerforeninger og virksomheder. Vi er rutinerede og med vores hjælp, er det ingen sag at have pæne og ordnede grønne omgivelser, der både tilføjer skønhed til omgivelserne og inviterer til brug. Vi aftaler et interval for vores besøg, og du og din virksomhed er med hele vejen, når vi beslutter hvilke opgaver haverservice skal omfatte. Har du og din virksomhed spørgsmål til vores services, er I velkomne til at kontakte os.

 

Trænger din have til forårsklargøring?

Lad os om at klare den årlige forårsrengøring og klargøring af din have. På den måde kan du glæde dig endnu mere til forår og sommer og gode stunder i din dejlige have. Handyman kan også optimere din have, og bygge nye projekter dertil. Savner du f.eks. en ny terrasse, hvor du kan nyde et godt glas vin en lun aften? Eller ønsker du dig et nyt højbed? Vi tilbyder også tømrerarbejde, og du kan læse mere om dette på hjemmesiden.