Maler

Vi sørger både for indendørs og udendørs maling

Kontakt os i dag

Malerarbejde Jægerspris, Frederikssund og omegn

Søger du en dygtig maler? Handyman tilbyder professionel malerarbejde til ude og inde. Vores priser er fornuftige og vores mange års erfaring sikrer dig et godt resultat.

Maling – indendørs

Hos Handyman udfører vi flot malerarbejde. Vi skaber kæmpe transformation i dit hjem, når vi maler indendørs. Det kan være vægge, men også lofter. Du kan også give gamle trægulve liv igen, ved en omgang maling. Det er en supergod måde at sætte dit personlige præg på din bolig. Eller hvis du ønsker lidt forandring i dit hjem. Det gør du også igennem at vælge farver til dine vægge, lofter eller gulve. Det har en stor betydning, hvilken farve du vælger. Afhængig af farvevalget, kan du bestemme hvilken stil og stemning, dit hjem skal præges af. Maling af af vægge, lofter og gulve er den enkleste måde at fornye dit hjem på. Handyman er med dig hele vejen, og udfører kvalitetsarbejde.

Maling – udendørs

Det er et stort arbejde at male et helt hus eller en facade. Det kræver overblik og planlægning. Handyman står klar til at fritage dig for al besværet. Vi er professionelle og vores store erfaring gør os rutinerede og effektive. Det kan betale sig at få professionelle til at hjælpe dig med malingen. Det gør, at du slipper for en masse bekymringer, og dit resultat bliver malerarbejde af bedste kvalitet. Når det gælder facader eller maling af hele huset, er det særligt vigtigt, at alt står skarpt. Facaden på et hus er det første der møder dig og dine gæster, og vi kan hjælpe dig med at få dit hus til at se splinternyt og flot ud. Det kan betale sig.

 

Vi maler også hegn, stakit, mure og terrasser på forespørgsel. Og har du specielle ønsker og projekter, som vi kan hjælpe med at male, er du også meget velkommen til at kontakte os. Ofte finder vi en rigtig god løsning!

Kontakt os i dag

hCaptcha