Tømrer

Alle former for tømrer- og snedkerarbejde udføres

Kontakt os i dag

Tømrer Jægerspris, Frederikssund og omegn

Solidt tømrer og snedkerarbejde

Hos Handyman tilbyder vi nærmest alle typer af tømrer- og snedkerarbejde. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og kan tilbyde en rutineret service, kvalitetsløsninger, og godt håndværk. Herunder finder du nogle af de services vi udbyder:

 

Vinduer & døre

Trænger dine vinduer til at blive udskiftet? Der er mange fordele ved nye og moderne vinduer. Blandt andet forbedre de indeklimaet og isolerer bedre. Det betyder også at der er penge at spare på varmeregningen i forbindelse med udskiftning af de gamle vinduer. Vi monterer ofte moderne vinduer i hjem, som en del af en energioptimering. Vælger du nogle vinduer som er større end de nuværende, kan du også forbedre lysindfaldet i dit hjem. Handyman står til rådighed og hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dig.

Køkken & bad

Handyman tilbyder også hjælp med at renovere køkken og bad. Måske trænger du til nyt inventar eller har brug for et helt nyt køkken? Vi har mange års erfaring med køkken og bad. Og vi finder de gode løsninger til dig og dine behov og ønsker. Køkken og bad er vigtige rum i vores hjem, som vi nogle gange kommer til at underprioritere. Men et nyt køkken og bad kan føre til en større glæde ved ophold i din bolig. Vi hjælper dig gerne med at optimere og personaliserer dit hjem. Fordelen ved at bygge nyt køkken og bad, er jo også, at du bestemmer hvordan det hele skal se ud – og Handyman er med dig hele vejen.

 

Terrasser

Mangler du et dejligt sted, at nyde morgensolen? Handyman bygger terrasser til din have eller din gård. Vi taler om hvad dine drømme er for terrassen, inden vi går i gang. Materialevalg og placering er vigtige overvejelser i forbindelse med planlægning af en ny terrasse. Handyman kan rådgive dig professionelt. Vi udfører opgaven igennem godt håndværk og garanterer et lækkert og solidt resultat.

Kontakt os i dag

hCaptcha