RYDNING AF DØDSBO

Handyman hjælper dig igennem en svær tid

Kontakt os i dag

Rydning af dødsbo i Jægerspris, Frederikssund og omegn

Når du har mistet en, som du har kær, er der desværre mange praktiske ting, som skal ordnes. Det kan være svært at overskue, mens du stadigvæk i er sorg. Når du står med et dødsbo, som skal ryddes, kan det derfor være en kæmpe lettelse at give opgaven videre til en anden. Handyman rydder dødsboer og efterlader lejligheden eller huset pænt og rent.

Møbler og inventar ved rydning af dødsbo

Når Handyman står for at rydde et dødsbo, laver vi en aftale om hvordan inventar og møbler skal håndteres. Skal tingene og møblerne f.eks. køres til en genbrugsstation eller gives videre? Det kan variere hvor meget, du ønsker at gå ned i detaljen med hvordan tingene skal håndteres. Har du brug for at være helt fri for at træffe nogen beslutninger, så tager Handyman sig af det. Handyman vurderer således hvad der giver mening afhængig af boligens inventar osv. Handyman er ansvarlig og pålidelig og du kan trygt overlade rydningen af dødsboet til Handyman. De aftaler som indgås mellem Handyman og dig som kunde, vil altid blive overholdt.

Kompetent service

Søger du en til at stå for rydningen af et dødsbo? Handyman gør en dyd ud af at levere en god og effektiv service i en ekstrem svær tid. Når du rækker ud, tilpasser Handyman sin service til lige netop dit behov. Det kan være forskelligt hvor meget kunder ønsker at have indflydelse på rydningen af dødsboet. Ønsker du at slippe for at tage stilling til inventar og ting, så tager Handyman over, og sørger for at rydde den pågældende lejlighed eller hus.

 

Kontakt os

Har du brug for kompetent rydning af et dødsbo, så kontakt Handyman allerede i dag. Du får et fordelagtigt og uforpligtende tilbud når du ringer.

Kontakt os i dag

hCaptcha